7bf15d9b-83cb-4501-9318-0ca33c9d2dc7

آموزشگاه موسیقی در قرچک

آموزش اصولی انواع ساز

آموزش گیتار

آموزش ویولن

آموزش پیانو

آموزش خوانندگی 

سلفژ و صداسازی

 

آموزش دف

آموزش تمبک

آموزش تار و سه تار

آموزش سنتور،

آموزش تئوری موسیقی

آموزش آهنگسازی

آموزش موسیقی کودک

آموزشگاه موسیقی جاوید در قرچک  با بهره گیری از اساتید برجسته دانشکده و کنسرواتوار موسیقی سعی در بهبود آموزش اصولی موسیقی در قرچک نموده است

 

فروش لوازم جانبی موسیقی

فروش انواع ساز

فروش لوازم جانبی موسیقی

نکات سنتور نوازی برای یادگیری بهتر

admin
03 مهر 1402
زمان مطالعه را وارد کنید دقیقه زمان برای مطالعه
امتیاز بدهید

آموزشگاه موسیقی جاوید

درباره کلاسها

دوره های آموزشی

درباره ما

ارتباط با ما

 

نکات سنتور نوازی برای یادگیری بهتر

 

 

نکات سنتور نوازی در قرچک

این مقاله توسط مسئولان آموزشگاه موسیقی جاوید در قرچک برای شما تهیه شده است.

نکات سنتور نوازی در آموزشگاه موسیقی قرچک برای داشتن نوازندگی بهتر و زیباتر بسیار بااهمیت است. متمرکز بودن بر این نکات به هنرجویان کمک می کند که با بهترین روشها بنوازند. ساز سنتور یک ساز زهی زخمه ای و سنتی می باشد که صدایی گوش نواز دارد. برای این که این ساز را در آموزشگاه موسیقی جاوید در قرچک به راحتی یاد بگیرید باید با برنامه و اصول اساسی شروع کنید. در این مقاله ما نکاتی را جمع آوری کرده ایم که دانستن آن برای هر هنرجویی لازم می باشد.

 

نکات سنتور نوازی در آموزشگاه موسیقی جاوید در قرچک

1- ساز سنتور دارای اکوی زیادی می باشد و وجود این اکوها باعث می شود صدای نت ها روی سنتور باقی بماند. به دلیل وجود اکوها، هنرجویان در مراحل ابتدایی نیازی به اجرای ریز در سنتور ندارند چرا که همین اکوها نوعی ریز محسوب می شوند و هنرجویان باید تا چند ماه از اجرای تکنیک ریز بر سنتور خودداری کنند.

 

2- در نکات سنتور نوازی در بهترین آموزشگاه موسیقی قرچک این نکته حائز اهمیت می باشد که دو مضراب در دست چپ و راست باید با قدرت یکسانی بر روی سیم های سنتور زده شود. برای ایجاد صداهای ریز و خوش صدا در سنتور نیاز به تمرین زیادی خواهید داشت.

 

3- از آنجایی که صدای سنتور بعد از برخورد مضراب با سیم مدتی باقی می ماند، باید توجه داشته باشید که مضراب در جای درستی فرود آید تا باعث تولید صدای نامفهوم نشود.

 

نکات سنتور نوازی در آموزشگاه موسیقی قرچک

 

4- طرز صحیح گرفتن مضراب در نواختن زیبا نقش به سزایی دارد. بسیاری از هنرجویان مضراب را اشتباه در دست می گیرند و این اشتباه، آنها را از نواختن صحیح دور کرده و تبدیل به عادت می شود. طرز صحیح گرفتن مضراب به این صورت است که حلقه های مضراب بین سه انگشت شستی، سبابه و وسطی قرار بگیرد.

 

5- یکی از موارد مهمی که قبل تر در نکات سنتور نوازی در آموزشگاه موسیقی جاوید به آن اشاره کردیم این است که در مراحل ابتدایی یادگیری سنتور نیازی نیست که هنرجو تکنیک ریز در سنتور را اجرا کند. اجرای ریز سنتور برای هنرجویان مبتدی اجرای سختی خواهد بود و باید هنرجو قدرت مضراب زدن را پیدا کند و بعد از طی کردن این مراحل شروع به تمرین ریز در سنتور کند.

 

6- برای این که تبدیل به نوازنده ای برجسته شوید نیاز است هر روز به طور مستمر، زمانی را برای تمرین های پایه ای اختصاص دهید. تمرین های پایه ای شامل ساختار ساز، چگونگی نشستن، ضربه زدن به سیم ها و نحوه صدا دهی می باشد.

 

نکات سنتور نوازی در آموزشگاه موسیقی جاوید در قرچک

 

7- در سنتور برای کشش صداها از علامت های مخصوصی استفاده می شود از قبیل سیاه ، سفید، چنگ و… برای سکوت هم از علامت های مختلفی مثل سکوت گرد و سکوت سفید استفاده می شود که هنرجو برای صحیح نواختن نیاز دارد با این اصطلاحات آشنایی داشته باشد.

 

8- مضراب در اجرای ریز باید کاملا بلند ، شمرده و به راحتی زده شود.

 

9- در اغلب هنرجویان مشاهده می شود که تسلط کافی روی فرود آمدن مضراب بر سیم ها ندارند و موقعی که می خواهند سکوت کنند مضراب هایشان با سیم تماس پیدا می کند و صدای وز سیم را تولید می کنند. هنرجویان باید در مضراب زدن مسلط باشند تا هنگام نواختن، مضراب با سیم های سنتور تماس پیدا نکند و بتوانند سرعت آن را کم و زیاد کنند.

 

نکات سنتور نوازی در بهترین آموزشگاه موسیقی قرچک

 

10- یکی از عواملی که باعث پیشرفت هنرجو در نواختن سنتور می شود، برنامه ریزی صحیح می باشد. برنامه ریزی در پیشرفت هنرجو نقش مهمی دارد. هر هنرجو با توجه به استعدادی که در یادگیری دارد به تمرین های شخصی سازی شده برای پیشرفت خود نیاز خواهد داشت. این تمرینات شخصی سازی شده با توجه به موضوعاتی که هنرجو به تقویت آن ها نیاز دارد، برنامه ریزی می شود.

 

11- اگر هنرجو به تمرین های خود به شیوه ی درست ادامه دهد بعد از 3 تا 4 ماه می تواند آهنگ های ساده را بنوازد.

 

12- تمرین های قرینه در نواختن تأثیر به سزایی دارد چرا که این تمرینات علاوه بر تقویت دست، تمرکز نوازنده را هم افزایش می دهد.

 

13- پس از مقداری آشنا شدن هنرجو با نواختن سنتور و توجه کردن کامل به نکات سنتور نوازی نیاز می باشد که هنرجو با مفاهیم جدی تر مانند ریتم ، ضرب ، نوانس صدا ، تکنیک های سنتورنوازی و از همه مهم تر شناخت دستگاه های موسیقی ایرانی بپردازد.

نکات سنتور نوازی برای یادگیری بهتر

اگر به یادگیری ساز سنتور علاقه مند هستید می توانید این ساز را زیر نظر کارشناسان آموزشگاه موسیقی جاوید تهیه کنید و در کلاس های آموزشی با برجسته ترین اساتید در آموزشگاه موسیقی جاوید واقع در قرچک شرکت کنید. شما با شرکت در کلاس ها می توانید ساز را به صورت اصولی و همگام با متد آموزشی استاندارد یاد بگیرید و این برای آینده ی نوازندگی شما بسیار مهم خواهد بود. با اساتید برجسته ی آموزشگاه موسیقی جاویو می توانید آموزش را بصورت آنلاین و حضوری استاندارد شروع کنید و پیشرفت را در تمرینات روزمره خود احساس کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

02136121986
فیلدهای قابل نمایش را انتخاب کنید. بقیه فیلد ها مخفی خواهند شد
  • تصویر
  • کد محصول
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • دسترسی
  • توضیح
  • عرض
  • اندازه
  • ویژگی ها
  • فیلد دلخواه
مقایسه